​GEILSK​

OM GEILSK

Bente geil designer flotte tidsvarende modeller til både børn og voksne. Designet er gennemført til mindste detalje. Garnerne fås I et væld af skønne farver. Opskrifterne købes som enkeltopskrifter.

Geilsk tynd uld. Dette er den lækreste uld, du kan forestille dig. Strikkegarnet er nemt at strikke med og får et dejligt jævnt udtryk med den lette melering. Et godt grundgarn, som bliver brugt I mange af bente geils opskrifter.

Garnet kan valkes. Det færdige arbejde bliver blødere efter vask. Håndvask anbefales. Garnet løber 288m/50gr, 100% uld.

Geilsk bomuld og uld. Garnet består af uld og bomuld, blandet og spundet sammen til en helhed. Garnet kan med lethed bruges I stedet for geilsk tynd uld. Alle geilsk tynd uld opskrifter kan bruges til dette garn. Kvaliteten er særdeles velegnet til børn og sarte mænd, da den har uldens varme og lethed og "Fedheden" fra bomulden. Garnet løber 232m/50gr, 55% uld og 45% bomuld.

Geilsk tweed. Superlækkert uldgarn med ren strikkenydelse. Garnet kommer fra irland og venter bare på at ligge I din strikkekurv og blive gramset på. Tweeden består af 100% 1-trådet meget blød uld med et dejligt farvespil af nister I. 190m/50gr, 100% donegal uld.

Geilsk sommer. Bomulden gør den blød at strikke med og efter vask vil den stadig være blød. Ramien og hampen gør tråden rustik, men det stikker aldeles ikke. Betragt det lidt som et hør garn med bomuld. Det er bare blødere. Geilsk sommer, 145m/50 gr, 20% hamp, 40 % ramie og 40% bomuld.

Alle garner fra Geilsk indeholder ikke spindeolie.​​

ÅBNINGSTIDER:

​MANDAG - FREDAG: 10.00 - 17.30

LØRDAG: 10.00 - 14.00​

maps-and-flags NØRREGADE 7, 6100 HADERSLEV

CVR: 34415072​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt