​FRU ZIPPE​

OM FRU ZIPPE

Vi fører et udvalg af de fantastisk smukke broderikits fra fru zippe designet af anne sandbjerg, annette bredstrup ,astrid skibsted holm, birthe larsen, ellen marie rodil, helle lyngsø, ida johansson, karina bækkelund, kirsten stiholt, merete saugmann, mette mehlsen, pelse asboe, philippe ricart, sille f thorhauge, tine wessel, tom bach rasmussen.

Udvalget varierer og kits skaffes hjem ved bestilling. Hele udvalget kan ses på www.Fruzippe.Dk

Fra samme firma får vi garn fra istex:

Istex blev grundlagt I 1991 og fortsatte da driften for så vidt angår garnprouktionen fra den gamle traditionsrige uldvirksomhed álafoss som da havde vasket og spundet uld siden 1896.

Istex er det eneste firma I island som samler ulden fra fåreavlerne på organiseret måde. Rundt om I island er der indsamlings- og vurderingsstationer, hvor ulden bliver omhyggeligt sorteret efter farve og kvalitet. Ulden bliver herefter vasket I istex uldvaskeri ved anvendelse af vand fra varme kilder og dermed lavt forbrug af kemikalier.

​I garnfabrikken nær reykjavik bliver det bedste brugt til produktion af håndstrikkegarn. Skal ulden farves anvendes kun miljøgodkendte farver.

Det islandske får har været avlet I over 1000 år uden blanding med andre racer. I løbet af den tid har ulden tilpasset sig det islandske klima for at give fåret den bedste varmeisolering og beskyttelse. Bortset fra en bestand på grøndland, importeret fra island, findes der ikke får andre steder I verden med samme uldkvalitet, der ikke produceres bedre andre steder.

Dækhårene, fine, bløde, meget elastisk- og med høj isoleringsevne. Med disse egenskaber er tøj lavet af islandsk uld lettere, varmere og skyer fugten bedre end tøj lavet af andet uld.

Det islandske får bliver hvert forår, når sneen er forsvundet sat til højfjelds og har sin opvækst I et totalt uforurenet landskab, og det er sikkert, at det islandske får leverer nogen af verdens reneste kød- og uldprodukter.

Alafoss lopi, 100% uld, 100m/100gr

Lett lopi, 100% uld, 100m/50gr

Bulky lopi, 100% uld​​

ÅBNINGSTIDER:

​MANDAG - FREDAG: 10.00 - 17.30

LØRDAG: 10.00 - 14.00​

maps-and-flags NØRREGADE 7, 6100 HADERSLEV

CVR: 34415072​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt